Sreća

Napokon sam sretan i sad mi je dosadno!

Jebote, nešto zaista nije u redu sa mnom.
Burnih šest mjeseci je iza mene. Imao sam nekoliko jako teških rastanaka, o Bedeliji ste mogli čitati(vi koji niste, postoji zasebna kategorija, “Pisma Bedeliji“), o nekim drugim ljudima niste(možda jednom budete), te financije, stresovi na poslu, prometne kazne, suđenja i kao šlag na kraju, prometna nesreća.

Zahvalan sam na svemu tome. Svaki me je problem prisilio da uprem svom snagom i da ga riješim, svaki puta kada sam bio stjeran u kut me je natjerao da krenem zamahivati da bi na kraju izašao kao pobjednik. Trebalo mi je da padnem na dno kako bih se uzdigao. Ovo je bio bolan period, ali i period rasta i jačanja.

Koliko god se izgubljenim činio, shvatio sam da se cijelo vrijeme gibam prema naprijed, iako nisam uvijek znao gdje idem. Mogu reći da sam ponosan na sebe u tom pogledu. Malo po malo, makar mi je dolazilo da vrištim, da se predam, strpljivo sam prelazio svaku prepreku kako bih došao tu gdje jesam. Govorio sam kako sam pokušavao biti sretan. Više ne moram pokušavati – sretan sam.

Čudno je to biti sretan. I dalje se privikavam na neopterećenost, pošto sada imam glupe “brige” i sam sam sebi smiješan jer znam što su one prave. Ali drago mi je da je tako, ipak sam još mlad i treba da budem neopterećen.
Nije država toliko u kurcu koliko je mladost lijena. Imam posao, još jedan honorarno radim sa strane i vjerujte mi ljudi moji, sve se može! Uz malo organizacije, i dalje mi ostaje brdo slobodnog vremena. Prestanite sa kukanjem, počnite raditi.
Pričaju svi o odlasku u inozemstvo i reći ću vam sad ono što im ide: “Da u Hrvatskoj radite i trudite se na poslu kao što to činite “vani“, plaće bi vam bile veće!”

Odlutao sam previše, bolje da stanem dok ovaj post i dalje ima smisla.
Da ne duljim; “Vjerujem da svatko može ostvariti sve svoje želje, samo je pitanje je li spreman uložiti potreban trud i ne se predati kada postane gadno.


Svima koji ovo čitate želim da budete sretni i da vam se snovi ispune! Nema predaje, sutra je novi dan, stoga navijte alarme, ustanite rano i bacite se na posao!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s